Satisaction

Fit 4 Finance/OC-C

 

Binnen Fit 4 Finance en OC-C staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal. Het is een jong, fris, snelgroeiend bedrijf. F4F en OC-C ondersteunen organisaties bij het optimaal inzetten van de Oracle E-Business Suite; voor, tijdens en na de implementatie. F4F en OC-C zijn onderdeel van Profource.

Medewerker-begeleider
Je krijgt direct een medewerkerbegeleider toegewezen. Deze ervaren medewerker helpt jou bij het formuleren van je leerdoelen en ondersteunt je in het behalen van deze doelen. Het volgen van een training of coachingstraject behoort tot de mogelijkheden

Perfect Fit
Als starter neem je deel aan het 'Perfect Fit' Traineeship. In 2 tot 3 jaar doorloop je een programma met thema`s die voor jou van belang zijn. Tijdens thema-avonden leer je collega-starters kennen. Ook leer je veel van ervaren consultants.

Introductie-training
Tijdens de introductie-training leer je de organisatie en onze dienstverlening beter kennen en neem je alvast een kijkje in de wereld van Oracle EBS.

Thema-avonden
Als consultant neem je deel aan thema-avonden. Dit kan bijvoorbeeld een Excel-training zijn. Of een bijeenkomst over BTW of gedragsmanagement.

Vakgroepen
Als medior of senior kun je lid worden van een vakgroep. Samen met je collega`s deel je kennis en ervaringen binnen één specialisme. Daarnaast worden er veel informatieve en interactieve avonden georganiseerd. Zo leer je veel, o.a. van collega`s, en kun je je verder specialiseren in je vakgebied.

Ski-trip
Jaarlijks ga je met collega`s op ski-trip. Je leert elkaar op een informele manier beter kennen, terwijl je geniet van de bergen, de zon en de mooie pistes!

   
 
Powered by ceder plus