Satisaction

Macaw

 

Bij Macaw loop je voorop. Macaw werkt met de nieuwste Microsoft-technologieën. Een ideale werkplek om je goed te ontwikkelen.

People manager
Je hebt een eigen people manager, met wie je samen je ontwikkelingsbehoeften bepaalt
en meerdere malen per jaar evalueert. Ook houdt de people manager je ‘work-life balance’
in de gaten.

Solution Centers
Samen met collega’s vorm je Solution Centers, waarbinnen je je specialiseert in bepaalde technologieën en oplossingen, zoals bijvoorbeeld intranetten, websites en webshops, BI en CRM oplossingen, complexe (web) applicaties en het onderhoud, beheer en hosten hiervan. Je inspireert elkaar en helpt elkaar oplossingen te bedenken voor alledaagse problemen. Op regelmatige basis kom je met al je collega’s een dag bij elkaar om je kennis te delen.

Studiebudgetten
Bij Macaw heb je een ruim studiebudget, welke op individuele basis wordt afgestemd op de opleidingsbehoefte. Wil je bijvoorbeeld naar Amerika voor een Microsoft conferentie? Geen probleem. Bij Macaw krijg je ruimschoots mogelijkheden een cursus of opleiding te volgen in binnen- en buitenland.

Personal Development Plan
Je Personal Development Plan helpt je richting te geven aan je eigen ontwikkeling. Bij Macaw stel je dit ieder jaar op. Iedere drie maanden bespreek je dit met je people manager.
Je krijgt een goed beeld van waar je staat. En waar je naar toe wilt.

Innovatieve projecten
Macaw staat bekend om de innovatieve projecten die worden uitgevoerd. Klanten die met complexe problemen stoeien, komen graag bij Macaw. Je bent dus verzekerd van uitdagend werk.

Continu leren
De werksfeer van Macaw kenmerkt zich door een werkomgeving waarbinnen je wordt gemotiveerd kennis te delen met anderen. Kennisoverdracht gebeurt dan ook niet alleen binnen de projecten die Macaw uitvoert, door publicaties externe blogs en vakinhoudelijke presentaties, maar ook op informele momenten zoals tijdens de lunch, via discussies en interne blogs.

Professioneel en informeel
De werkomgeving bij Macaw is professioneel én informeel. In het restaurant kun je je ontspannen met darten, xbox-en en flipperkasten. Of even in een relaxte omgeving overleg hebben over je project. En je zo weer opladen voor een nieuwe, uitdagende klus!

   
 
Powered by ceder plus