Satisaction

Océ-Nederland B.V.

 

Océ-Nederland B.V. in `s-Hertogenbosch is de Nederlandse Sales-, Marketing- en Service organisatie van Océ Technologies. Océ is een van ’s werelds grootste leveranciers op het gebied van documentenbeheer en printen voor professionals. Het brede aanbod van Océ omvat kantoorsystemen voor printen en kopiëren, snelle digitale productieprinters en grootformaat printsystemen voor zowel technische documentatie als display graphics in kleur. Bovendien is Océ een toonaangevende speler op het gebied van outsourcing van documentenbeheer.

Academy
Océ-Nederland B.V. beschikt over een eigen Academy die verantwoordelijk is voor alle verander-, opleidings en ontwikkelvraagstukken van de 1600 medewerkers. Vier full time leerprofessionals analyseren, ontwerpen en faciliteren zowel groepsgewijze als individuele interventies over alle hiërarchische lagen en functionele disciplines van de organisatie.

Leiderschapstrainingen
Océ biedt programma’s voor managers op verschillende niveaus: beginnend, ervaren en toplevel. Hierin komen thema`s aan de orde als de essentie van leiderschap, transparant managen, inzicht in krachtenvelden, coaching en het ontwikkelen van visie.

Werkomgeving=leeromgeving
Binnen Océ beschouwt men je werkomgeving als belangrijkste leeromgeving. Tijdens elke leerinterventie wordt een directe koppeling naar de praktijk gelegd. De werksituatie is niet de meest logische, maar ook de beste leersituatie. Deelnemers krijgen opdrachten mee die in de praktijk moeten worden uitgevoerd en waarop zij reflecteren. Je kunt hierbij denken aan het voeren van een coachingsgesprek of het organiseren van feedback.

Inwerkprogramma`s
Iedere medewerker die bij Océ begint, krijgt een eigen inwerkprogramma waarin men zowel de markt, de organisatie en de eigen functie goed leert kennen.

Prijs Beste Sales traineeships
Ga je een commerciële functie bij Océ vervullen? Dan volg je gedurende een jaar een Sales Traineeship waarin je wordt opgeleid tot vakvolwassen accountmanager. Met dit traineeship heeft Océ al 3 jaar op rij de Publieksprijs voor Beste Sales Traineeship gewonnen!

   
 
Powered by ceder plus