Satisaction

Sogeti

 

Bij Sogeti staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal.

Sogeti Academie
De Sogeti Academie bied je een keur aan mogelijkheden. Je kunt je vakinhoudelijk bekwamen door modules te volgen. Bijvoorbeeld op het terrein van gestructureerd programmeren of gestructureerd testen.Ook kun je modules volgen om je persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Denk aan presentatietechnieken en conflicthantering.

Vind je het leuk om samen met collega’s een traject te volgen? Dat kan. Bij de Sogeti Academie kun je samen met een team een leergang volgen. Je volgt dan een aantal maanden een traject waarin je versneld een ontwikkeling doormaakt. Bijvoorbeeld van ‘engineer’ tot ‘teamleider’.

Docenten binnen de Sogeti Academie zijn enthousiaste, bevlogen collega’s. Zij weten van de ‘hoed en de rand’. En kunnen je het vak goed leren.

Basisopleiding
Ben je een nieuwe medewerker en heb je pas je opleiding afgerond? Sogeti bied je een uitgebreide basisopleiding. Je volgt in 2 -3 maanden een intensief programma. En gaat met een groep nieuwe collega’s 3 weken naar Ohio. Daar leer je de nieuwe inzichten die je direct in het werk kunt toepassen.

Persoonlijk Ontwikkel Plan
Samen met je leidinggevende bespreek je voortdurend je ontwikkeling. Welke opleidingen volg je? Waarin wil je je verder bekwamen? Je leidinggevende coacht en ondersteunt je hierbij.

Collegial reviews
In collegial reviews bespreek je projecten met een groep collega’s. Zij geven feedback. En reiken ideeën en suggesties aan.

Expertisegroepen
Met collega’s vorm je expertisegroepen. Samen leg je vast welke dingen er zoal ontwikkeld zijn. Zodat je die in de toekomst bij andere projecten opnieuw kunt gebruiken.

Plezier en passie
Houd je van plezier en passie in je werk, gecombineerd met een dosis resultaatgerichtheid? Dan is Sogeti de ideale werkgever voor jou!

   
 
Powered by ceder plus