Satisaction

Gemeente Dordrecht

 

Onbeperkt opleidingen volgen

Als je een opleiding wilt volgen, is hier altijd ruimte voor. Ontwikkeling is ook een standaard onderdeel van het personeelsgesprek. Je kunt kiezen uit een breed pakket aan opleidingen die door het trainingscentrum Drechtsteden worden aangeboden.

Trainingen

De gemeente biedt een grote diversiteit aan trainingen waar je aan kunt deelnemen. Denk aan: coachingsvaardigheden, intervisie, social media, adviesvaardigheden, projectmatig creëren en het voeren van personeelsgesprekken (voor leidinggevenden en medewerkers).

Dag van je werk

Ieder begin van het nieuwe jaar start de gemeente met een 'Dag van je werk'. Ieder organisatie-onderdeel organiseert dan een workshop voor collega's. Je volgt workshops op het terrein van opdrachtgeverschap-opdrachtnemerschap, procesmanagement en duurzaamheid.

Tiger Team

Wil je deelnemen aan een Tiger Team? De gemeente Dordrecht bied je deze gelegenheid. Als Tiger Team lid leer je creatieve brainstormsessies te begeleiden. Hierna ga je deze sessies begeleiden voor allerlei teams in je organisatie.

Trainingen oudere medewerkers

Ben je ouder dan 55 jaar? Neem dan deel aan speciale trainingen, zoals Pensioen in Zicht, Mentorschap en Social  Media.

Jong Talent Programma

De gemeente Dordrecht heeft een speciaal Jong Talent Programma voor net afgestudeerden. Je volgt trainingen op het gebied van debatteren, adviesvaardigheden, financieel management, presenteren, persoonlijke effectiviteit en projectmatig creëren. Daarnaast volg je een intervisietraject en krijg je een persoonlijke coach.

Klussenplein

Wil je eens een uitdagende klus tussendoor doen in een ander organisatieonderdeel? De gemeente Dordrecht heeft een digitale klussenbank. Je kunt hier zelf een interessante klus uitkiezen en deze uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan interim-management of het uitvoeren van een medewerkerstevredenheidsonderzoek.

   
 
Powered by ceder plus