Satisaction

Enexis

 

Enexis vakschool

Wil je een baan in de techniek op MBO niveau dan zit je goed bij Enexis. Enexis heeft namelijk een eigen bedrijfsvakschool. Na een gedegen opleiding heb je een landelijk erkend diploma op MBO 3 of 4 niveau. Je hebt het vak van bijvoorbeeld monteur onderhoud en storingen onder de knie gekregen. Tijdens je opleiding ben je al aan de slag als monteur, uitvoerder of technicus op het gebied van elektriciteit of gas. Daarna ga je zelfstandig aan de slag en werkt samen met collega's aan de trots van ons bedrijf: een ongestoorde levering van gas en elektriciteit aan onze klanten.

Management Trainee Programma

Elk jaar biedt Enexis een selecte groep van 12 veelbelovende hbo- en wo-talenten de mogelijkheid om deel te nemen aan het Enexis Management Traineeship. In dit tweejarige programma krijg je de kans om je potentie om te zetten in werkelijk vermogen, voor Enexis en voor jezelf. Je realiseert twee projecten op verschillende afdelingen binnen Enexis en je volgt een intensief persoonlijk ontwikkelprogramma. Ook neem je tijdens je traineeship deel aan diverse workshops, trainingen en seminars. Als je je traineeship met succes hebt afgerond, kom je in aanmerking voor een functie als bijvoorbeeld projectleider, adviseur, teammanager, consultant of programmamanager. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid wat jij uit jouw traineeship haalt, en waar je na het traineetraject terecht komt.

Technisch Professional Programma

Zonder technische vakspecialisten kan Enexis niet bestaan. Als je als jonge HBO opgeleide technicus binnenkomt volg je een programma van anderhalf jaar. Je gaat aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling en effectiviteit. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden op het gebied van projectleiding en leert de keten van Enexis kennen. Je bouwt aan je netwerk en verdiept je kennis als vakspecialist.

Leiderschapsprogramma's

Enexis wil de beste netwerkbeheerder van Nederland zijn. Om die ambitie waar te maken hebben we excellente leiders nodig. Mensen die de drive en het talent hebben om anderen te inspireren. Het Enexis Leiderschapscollege helpt medewerkers met deze ambitie hun leiderschapskwaliteiten (verder)  te ontwikkelen en in te zetten voor Enexis. Managers, projectleiders, en adviseurs, bieden we via het Leiderschapscollege de kans zich te blijven ontwikkelen in hun (voorbeeld)rol en leiderschapsgedrag.

   
 
Powered by ceder plus